Etiske regler

for medlemmerne i Dansk Selskab for Orthomolecular Medicin OG FOR BEHANDLINGERNE PÅ KLINIKKEN.

Først og fremmest: Gør ikke skade på patienten.

Man bør tilstræbe, på cellulært niveau at genskabe et økologisk miljø, der sikrer bedst mulig funktion af cellerne til sikring af energifremstilling og sygdomsbekæmpelse.

Sæt aldrig personlig vinding højere end patientens sundhed og velbefindende.

Opfør dig i overensstemmelse med den værdighed og ære det er at være en højtuddannet sundhedsakademiker og som medlem af Dansk Selskab for Orthomolecular Medicin.

Prøv altid at tilbyde lægelig – og eller tandlægelig behandling som er videnskabeligt dokumenteret, men vær åben for nyskabende eller avancerede behandlingsmuligheder.

Vær altid opmærksom på de kliniske resultater som observeres hos vore patienter, men find gyldig videnskabelig dokumentation som kan verificere resultaterne.

Gør alt hvad Du kan for at give patienterne videnskabeligt dokumenteret information, som kan bruges som beslutningsgrundlag.

Vær altid bevist om de eventuelle mulige skadelige virkninger, som medicin, materialer og behandlingsmetoder kan have i forbindelse med behandlingerne.

Anvend så vidt muligt vævsbevarende teknik og benyt behandlinger som er så atraumatiske som muligt.

Forebyg at det bliver nødvendigt med en rodbehandling.

Hvordan gennemfører vi dette på en tilfredsstillende måde?

******

Der er desværre ikke nok tandlæger, som ønsker at behandle efter disse biologiske principper.

Er du tandlæge og har overvejet at arbejde efter disse etiske regler har du muligheden for dette, ved at henvende dig til Tandlæge Henrik. Klik her.

 

Enjoy this blog? Please spread the word :)