Hvad du behøver at vide om generel tandlæge

Generelt tandpleje fokuserer på både forebyggende aktiviteter og terapeutiske behandlinger. En stor del af tandlægen er at forhindre sygdomme som tandbortfald og periodontal sygdom. Tandforfald, også kaldet tandkaries, er en bakteriel infektion i tanden, der ødelægger tandens organiske stof gennem produktionen af ​​syrer forårsaget af madrester, der samler på overfladen af ​​tanden. Periodontal sygdom er en sygdom, der påvirker et eller flere af de periodontale væv. De mest almindeligt forekommende parodontale sygdomme er gingivitis og parodontitis.

Andre behandlinger afsluttet i tandpleje omfatter tænder restaurering såsom fyldninger, fjernelse eller udvinding af tænder, der ikke kan løses, skalering tænder til behandling af periodontale problemer og behandling af abscessede tænder som en rodkanal.

Hvert land har særlige bestemmelser, der kræves af dem, der ønsker at udøve tandpleje som karriere. I USA skal alle tandlæger have mindst to års bachelorstudier. De fleste fortsætter med at fuldføre en fuld BA-grad, inden de forfølger specifik tandplejeuddannelse. Efter bacheloruddannelse skal enhver, der ønsker at komme ind i almindelig tandpleje, have brug for at gå gennem fire års tandskole. Når den studerende er færdiggjort, kvalificerer han sig som doktor i tandlæge eller tandlæge tinghuset vestervig. Hvis personen ønsker at gå videre end almindelig tandpleje ind i en specialitet, er det nødvendigt med yderligere uddannelse.

Generel tandlægeuddannelse giver en tandlæge mulighed for at udføre de fleste tandbehandlinger. De mest almindelige som fyldninger, kroner, broer, rodkanaler, tænderudvinding og periodontal terapi kan udfyldes af en person, som har gennemført al uddannelse for almindelig tandpleje. Denne type træning tillader også tandlægen at ordinere medicin som antibiotika og sedativer. Tandlægen kan også udføre undersøgelser, komplette diagnoser og komplette røntgenbilleder.

En af hovedopgaverne i den generelle tandpleje er at fremme forebyggelsen af ​​mundtlige sygdomme. Uddannelse er afgørende og omfatter undervisning af patienter om korrekt hygiejne og regelmæssig kontrol.

Enjoy this blog? Please spread the word :)