Kosmetiske Tandpleje Behandling på tænderne Huller eller mellemrum mellem tænderne

Mange individer er urolige eller ydmyget om sprækker, de måtte have mellem deres tænder. Disse huller kan være lidt eller væsentlig. Mellemrum mellem tænderne kan blive lukket eller fyldt af forskellige korrigerende tandpleje strategier.

Korrigerende tandpleje og ortodonti (seler)

I tilfælde af at du har moderat små mellemrum mellem tænderne disse kan lukkes med tandregulering eller understøtninger. Der er forskellige former for understøtninger tilgængelige for rigtige mellemrum mellem tænderne:

  • Clear rekvisitter, for eksempel, Inman aligners, klart skridt og Invisalign.
  • Fixed metal rekvisitter
  • Ceramic afgjort rekvisitter
  • Removable rekvisitter, f.eks klare aligners

Redskaber kan tage fra en halv måned til 3 år til at lukke sprækker betinget hvert enkelt tilfælde.

Korrigerende Tandpleje og tandimplantater

I tilfælde af at du har vidtstrakte rum på grund af manglende tænder, dental indsatse eller tænder skær er et anstændigt valg at fortrænge tænder og nære sprækker. Dental indsatser er i første omgang afgjort i kæben og bagefter genetableret et par måneder efter den kendsgerning, når embed har repareret.

Ombygning alternativer indarbejde tandkroner, dental udvidelser og tandproteser.

Lukke huller med Dental Bridges

Et andet valg at fortrænge manglende tænder er med dental udvidelser. Dental udvidelser afregnes til to projektion tænder på hver side af hullet. Dental udvidelser til det meste tager to besøg til slut og bør være muligt i en uge. Dental udvidelser er lavet af porcelæn klyngede sig til metal eller alle porcelæn.

Tandproteser og kosmetisk tandpleje

Den tredje alternativ at fortrænge manglende tænder er tandproteser. Tandproteser kan fortrænge fra den ene til alle tænderne. Tandproteser er aftagelige og ikke afgjort ligesom dental indsætter og dental stilladser. Der er markante former for tandproteser:

  • Immediate proteser – fortrænge tænder lige efter ekstraktion
  • Partial tandproteser – fortrænge et par tænder, bosatte omkring nogle fælles tænder
  • Full tandproteser – fortrænge alle tænder
  • Cosmetic proteser – kan være en hvilken som helst af ovenstående, men på grund af beautifiers

Tandproteser kan være lavet af akryl eller metal mellemrum mellem tænderne. Dette er afhængig af på hver enkelt sag.

Lukke huller med Porcelæn Finer

Et andet valg for at lukke littler sprækker er med porcelæn finish. Porcelæn lakker bare tage 2 besøg til slut og er gode til at omforme tænderne for at forbedre grin. Porcelæn polermidler er en meget berømt korrigerende tandpleje valg.

Tar Bonding at lukke hullerne.

Sprækker mellem tænderne kan gøres littler eller lukke med genoprettende bedrift med saft påfyldning. Dette er normalt inkluderet mellem tænderne og kan udrette store hurtige resultater. Det er desuden vendbar overhovedet ikke ligesom porcelæn finish, dental udvidelser og dental skær.

Næste trin

Det er vigtigt at vælge det rigtige alternativ til fortrænge tænder eller nære sprækker mellem tænderne. Det er vigtigt at besøge en korrigerende dental specialist, der har erfaring på denne form for arbejde og genkende, hvad du har brug for. Det er afgørende at se sammenlignelige sager til din egen med det mål, at du har en smart tænkt på det endelige produkt.

Enjoy this blog? Please spread the word :)